Další posílení týmu IBIS InGold

Další posílení týmu IBIS InGold

21. 07. 2015
IBIS InGold

21. července 2015, Praha - Tým pracovníků předního českého obchodníka s cennými kovy společnosti IBIS InGold® posiluje Josef Hornát jako manažer pro významné partnery.

Na své nové pozici Josef Hornát uplatní veškeré své dosavadní bohaté pracovní zkušenosti, které získával na různých manažerských postech. Působil v pojišťovnách ING životní pojišťovna a Allianz pojišťovna, kde se věnoval nejprve firemní klientele a následně obchodní službě.
 

Ve společnosti IBIS InGold® bude zajišťovat především péči, metodickou pomoc a kompletní servis významným obchodním partnerům. Věnovat se bude i akviziční činnosti a dalšímu posílení obchodních aktivit společnosti.
 

Krátce o očekáváních Josefa Hornáta. „Mám velká očekávání. Jsem rád mezi lidmi, kteří mají obdobné smýšlení. A to mi nová pozice v IBIS InGold® zajisté nabídne. Klientům chceme přinést to nejlepší řešení jejich spoření a zajištění. Pokud klient nechce hrát finanční ruletu, rozloží si své spoření mezi různé produkty a druhy majetku. A zde má své místo investiční zlato. Každá loď musí mít svou kotvu a v podstatě každá rodina by měla mít část svých rezerv v bezpečném majetku, který odolává inflaci a udržuje hodnoty po dlouhá období. Vynikající služba klientům bude jistě náš společný záměr a cíl. Osobně věřím, že se nám ho společně bude dařit dobře naplňovat.“


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit