Finančně-poradenská společnost PARTNERS a obchodník se zlatem IBIS InGold zahájili spolupráci

Finančně-poradenská společnost PARTNERS a obchodník se zlatem IBIS InGold zahájili spolupráci

01. 03. 2013

Redakce IBIS InGold

Tisková zpráva, Praha 6. března – Největší česká finančně-poradenská společnost Partners a renomovaný obchodník se zlatem IBIS InGold® zahájili od března spolupráci. Poradci Partners tak nově nabízejí možnost investice do komodit pomocí inteligentního investičního plánu (iiplan®) IBIS InGold®, který kombinuje výhody pravidelného spoření s výhodami vlastnictví zlata.

IBIS InGold® je společnost specializující se na investice do vzácných kovů za konkurenceschopné ceny. Investice do slitků prostřednictvím iiplanu® je forma střednědobého až dlouhodobého spoření, která by měla být doplněním investorova portfolia a lze ji realizovat již od velmi nízkých částek.

„Pro spolupráci jsme se rozhodli na základě poptávky ze strany našich klientů, kteří v investičním zlatě vidí jednu z možností, jak lépe diverzifikovat své portfolio. Na rozdíl od různých neseriózních prodejců zlata v klientech nevyvoláváme paniku a nepředpovídáme astronomický růst ceny. V určitých případech ale menší podíl zlata v portfoliu může dávat smysl,“ říká Aleš Tůma, analytik společnosti Partners.

„Zlato je nejlepším uchovatelem hodnoty, což výrazně zvyšuje jeho atraktivnost pro investory, ale pouhý nákup zlata by neměl být prioritou. Naší ambicí není nutit lidi k mnohasettisícovým nákupům zlatého kovu. Vždy nám šlo o produkt, který umožní všem, aby využili zlato jako alternativu k uložení finančních prostředků,“ upřesňuje Libor Kochrda, předseda představenstva společnosti IBIS InGold®, a dodává: „Velmi si ceníme možnosti spolupráce při nabídce investice do zlata s partnerem, jako je společnost Partners.“

 
 

Pro více informací kontaktujte:   


Martina Lindušková

+420 777 741 442
 

Viola Baštýřová

+420 776 210 599

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit