Garance výkupní ceny

Garance výkupní ceny

22. 02. 2016
IBIS InGold

22. února 2016, Praha – Pro své spořící klienty přináší společnost IBIS InGold® novinku v podobě garance výkupní ceny.

Společnost IBIS InGold® nabízí svým klientům již v současnosti mnoho benefitů. V první řadě jim garantuje, že budou prvními držiteli slitku, vedle toho garantuje, že zboží, které nakoupí v obchodě DoZlata, vykoupí zpět, a to navíc s dalším benefitem – výkupní prémií.

Nyní svým klientům s pravidelným spořením garantuje minimální výkupní cenu investičních slitků.

Garance se vztahuje na smlouvy iiplan® uzavřené v období od 1. března 2016 do 30. června 2016 na minimálně 25 ks investičních zlatých 10g slitků a s pravidelnou platbou ve výši 1 500 CZK nebo 55 EUR. Garance je přenosná i na třetí osoby. 

Klienti, kteří dodrží podmínky garance, mají jistotu, že výkupní cena nakoupených investičních slitků neklesne pod 11 000 CZK nebo 400 EUR.

 

GARANČNÍ CERTIFIKÁT


Společnost IBIS InGold®, a. s., se sídlem Rybná 682/14, Praha 1 – Staré Město, PSČ 110 00, zápis do OR vedeného Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 18920, IČ 25525433, DIČ CZ25525433, dále jen Prodávající, vydává tento Garanční certifikát jako veřejný příslib dle § 2884 a násl. zákona
č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,
 

kterým garantuje
minimální výkupní cenu
ve výši
11 000 CZK nebo 400 EUR
za jeden investiční zlatý slitek o hmotnosti 10 g.

Garance platí pro všechny slitky nakoupené prostřednictvím Kupní smlouvy iiplan® sjednané od 1. března 2016 do 30. června 2016 na 25 a více kusů investičních zlatých slitků o hmotnosti 10 g s minimální pravidelnou platbou 1 500 CZK nebo 55 EUR měsíčně. Podmínkou platnosti garance je nakoupení, resp. zafixování, všech kusů slitků uvedených v čl. I. Kupní smlouvy iiplan®. První platba Kupujícího, minimálně ve výši sjednané pravidelné platby, musí být připsána na účet Prodávajícího do 15 kalendářních dnů ode dne sjednání smlouvy. Celkové vstupní cenové navýšení prvního slitku musí být plně uhrazeno nejpozději do 12 měsíců od sjednání smlouvy. Pravidelné platby musí být po dobu platnosti Kupní smlouvy iiplan® hrazeny ve sjednané nebo vyšší výši. Celkem může být za celou dobu trvání Kupní smlouvy iiplan® vynecháno, tj. nezaplaceno nebo zaplaceno méně, maximálně 12 pravidelných měsíčních plateb. Na smlouvu je možné kdykoliv uhradit mimořádný vklad v jakékoliv výši. Garance je platná po dobu 15 kalendářních dnů ode dne, kdy byl nakoupen, resp. zafixován, poslední kus slitku z celkového počtu kusů uvedených v čl. I. Kupní smlouvy iiplan®, nejdříve však za 15 let ode dne sjednání Kupní smlouvy iiplan®. Garantovaná minimální výkupní cena je včetně výkupních prémií a DPH. Garance je přenosná na třetí osoby a platí na slitky dle výrobních čísel. Garance se vztahuje na doručitele investičního slitku s výrobním číslem, který byl nakoupen prostřednictvím Kupní smlouvy iiplan®, která splnila podmínky pro výplatu garance dle tohoto Garančního certifikátu. Garanci je povinen plnit i případný právní nástupce Prodávajícího.


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit