IBIS InGold nabízí své služby na polském trhu

IBIS InGold nabízí své služby na polském trhu

20. 07. 2017
Redakce IBIS InGold 
 

 

19. července 2017, Praha - Společnost IBIS InGold®, a. s. vstupuje dnem 19. 7. 2017 na polský trh a občanům Polské republiky nabídne plný rozsah svých služeb.

Společnost IBIS InGold® se specializuje na prodej investičních slitků a mincí předních světových rafinérií.
Vedle jednorázových nákupů nabízí svým zákazníkům prostřednictvím inteligentního investičního plánu (iiplan®) i nákupy postupné. Tento moderní a flexibilní plán umožňuje přizpůsobit pořízení investičního zlata požadavkům a možnostem zákazníka a kombinuje výhody pravidelného spoření s výhodami vlastnictví zlata. 
 
„Investiční zlato do rodinných portfolií patří, protože vyvažuje vývoj ostatních aktiv (spoření, vkladů, cenných papírů, nemovitostí) a pomáhá klientům bezpečně dosáhnout záměrů a cílů, se kterými svá spoření a investice nastavovali. To platí stejně v České republice, Slovenské republice, ale i v jakémkoli jiném státě.“ upozorňuje Mgr. Libor Křapka, výkonný ředitel společnosti IBIS InGold® a doplňuje: „IBIS InGold® investiční cenné kovy expeduje do všech zemí Evropské unie. V těchto zemích budeme postupně zvyšovat dostupnost naší nabídky a služeb, a to především obchodní spoluprací s předními nezávislými finančně-poradenskými společnostmi.“
 
Produkty společnosti IBIS InGold® do své nabídky zahrnuly desítky nezávislých finančně-poradenských společností působících především v České a Slovenské republice. Stejnou cestou postupuje IBIS InGold® také na území Polské republiky.
 
 
O IBIS InGold®, a. s.

IBIS InGold® je předním obchodníkem s investičním  zlatem a stříbrem. Společnost byla založena v roce 1998, na trhu působí 19 let a prodej investičních cenných kovů se stal postupně její hlavní činností. Svým zákazníkům dodává pouze prestižní investiční slitky a mince z oficiálních zdrojů. Společnost prošla náročným systémem certifikace ve švýcarské rafinérii PAMP® a stala se jejím oficiálním distributorem. Jako jedna z mála společností na evropském trhu obdržela od rafinérie licenci pro on-line prodej, pro prodej konečným zákazníkům i pro prodej velkoobchodním partnerům. Investiční slitky a mince zákazníkům předává fyzicky. Nosnou filosofií je přesvědčení, že jen zlato a stříbro, které má klient ve svých vlastních rukách, má smysl a je skutečným bezpečným přístavem. 

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit