IBIS InGold nabízí svůj Inteligentní investiční plán i v Maďarsku

IBIS InGold nabízí svůj Inteligentní investiční plán i v Maďarsku

30. 04. 2019
IBIS InGold

30. dubna 2019, Praha - Společnost IBIS InGold, evropský leader v poskytování spoření do investičního zlata a stříbra, začala nově nabízet své služby i v Maďarsku.

Produkty firmy IBIS InGold jsou tak k dispozici obyvatelům další evropské země. Maďarsko vedle Česka, Slovenska a Polska, navíc po boku se Slovinskem, dotvořilo tzv. zlatou Visegrádskou čtyřku. Částka pro investici do zlata v Maďarsku začíná již na 1 200 maďarských forintech, které stejně jako v ostatních státech odpovídají přibližně 4 eurům.
 
Výkonnou ředitelkou pro Maďarsko se stala Nikoletta Incze, která dříve dlouhodobě působila v evropských institucích. „Jsem ráda, že můžeme už i v Maďarsku nabídnout Inteligentní investiční plán. I v naší zemi si stále více lidí uvědomuje, že je nutné své úspory diverzifikovat. Svými nákupy to ostatně dává najevo i Maďarská centrální banka, která v poslední době do svých rezerv nakoupila více jak 28 tun zlata,“ říká Nikoletta Incze.
 
Dostupnost svých služeb plánuje společnost nadále rozšiřovat. Na řadě je expanze do německy mluvících zemí a v příštím roce chce firma poskytnout možnost uzavřít iiplan® i obyvatelům dalších zemí Evropské unie.
 
 

Pro více informací kontaktujte:   


Martina Lindušková

+420 777 741 442
 

 
 
O IBIS InGold®, a. s. 
 
IBIS InGold je předním evropským obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Na trhu působí přes 20 let a stojí za ním více než 30 000 spokojených zákazníků. Pod značkou iiplan® poskytuje jednoduchý a flexibilní produkt postupného nákupu investičních kovů. Výše měsíčních plateb začíná již na 100 CZK - 4 EUR, 15 PLN, 1 200 HUF. Samozřejmostí nejsou jen komplexní služby, ale rovněž perfektní informační a analytický servis, vzdělávání partnerů, zkušených i začínajících investorů a široké veřejnosti. Společnost nabízí zlaté a stříbrné slitky z prestižní švýcarské rafinérie PAMP a investiční mince z australské mincovny The Royal Australian Mint a dalších mincoven.

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit