IBIS InGold přináší spoření i pro děti

IBIS InGold přináší spoření i pro děti

01. 10. 2014

Redakce IBIS InGold

Tisková zpráva, Praha 29. 9. 2014 – Přední obchodník s investičním zlatem a stříbrem
IBIS InGold®, a. s. od 1. 10. 2014 rozšiřuje nabídku investic do cenných kovů. Nově nabízí produkt určený ke spoření pro děti - iiplan® BABY a iiplan® VIP BABY.

Společnost IBIS InGold®, a. s., zabývající se prodejem investičních cenných kovů, nabízí svým zákazníkům vedle jednorázových nákupů investičních slitků, také možnost postupného nákupu investičního zlata a stříbra, a to v produktu iiplan® – inteligentní investiční plán. 
 

Od října roku 2014 IBIS InGold®, a. s. rozšiřuje nabídku programů inteligentního investičního plánu - iiplan®. Klienti tak mají nově možnost v rámci tohoto produktu sjednat spoření i pro své děti. Do nabídky byly přidány programy iiplan®  BABY a iiplan®  VIP BABY se spořením na zlaté slitky z rafinerie PAMP o hmotnosti 5 g a 50 g.


„Mnoho rodičů hledá optimální způsob, jak zajistit své děti, jak naspořit prostředky na jejich studia, osamostatnění nebo založení jejich vlastních rodin, jak vytvořit určitý počáteční kapitál pro jejich budoucnost. Tyto úspory většinou budují dlouhodobě, mnohdy hned od narození dítěte, a proto by ani při tvorbě těchto úspor neměla být opomíjena jejich diverzifikace. Toto byl hlavní důvod, proč jsme připravili programy i pro dětské spoření“, vysvětluje Libor Kochrda, předseda představenstva společnosti a doplňuje: „iiplan® našel své místo ve spoření dospělých. Věříme, že minimálně stejné oblibě se budou těšit i dětské programy iiplan®“.
 

iiplan® BABY je možné uzavřít dítěti okamžitě po jeho narození. Uzavírají ho rodiče dítěte či jiná dospělá osoba v příbuzenském vztahu.  Pokud smlouva nebude dospořena, může být převedena na dítě v okamžiku jeho plnoletosti. Již dospělé dítě tak může následně pokračovat ve spoření samo.


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit