IBIS InGold rozšiřuje nabídku spoření v cenných kovech

IBIS InGold rozšiřuje nabídku spoření v cenných kovech

29. 08. 2013

Redakce IBIS InGold

Tisková zpráva, Praha 29. 8. 2013 – Renomovaný obchodník s investičním zlatem a stříbrem IBIS InGold®, a. s. od 1. 9. 2013 rozšiřuje sortiment zlatých investičních slitků, které mohou zákazníci postupně nakupovat prostřednictvím produktu iiplan® – inteligentního investičního plánu, o 100g a 250g slitky.

Společnost IBIS InGold®, a. s. se specializuje na prodej investičního zlata a stříbra. Vedle standardního prodeje investičních slitků a mincí svým zákazníkům nabízí možnost postupného nákupu cenných kovů prostřednictvím iiplanu® – inteligentního investičního plánu.


iiplan® má IBIS InGold® ve své nabídce od začátku roku 2012. Zákazníkům nabízí přeměnu každé zaslané platby od 100 Kč včetně na část vybraného investičního slitku (tedy postupnou fixaci investičního slitku). Cenné kovy je tak možné do portfolia spoření a majetku zařazovat postupně a od velmi nízkých částek. 


Díky produktu iiplan®  je možné postupně nakoupit investiční zlaté i stříbrné slitky od rafinerie PAMP. Ve zlatě jsou v nabídce 1g, 2,5g, 10g, uncové (31,1 g) slitky a od 1. 9. 2013 se sortiment nově rozšiřuje o slitky 100g a 250g, ve stříbře pak slitky uncové, 100g, 500g a 1 000g.


„iiplan® si naši zákazníci velmi oblíbili a rozšíření sortimentu, ve kterém si mohou spořit, je odezvou společnosti na jejich poptávku a zájem“, doplňuje předseda představenstva Libor Kochrda. „Společnost IBIS InGold® tak tímto okamžikem má nejširší nabídku spoření na českém trhu. Věřím, že tato novinka nalezne reflexi nejen u našich stávajících, ale i nových zákazníků.“


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit