IBIS InGold zavádí bezpodpisovou smlouvu iiplan

IBIS InGold zavádí bezpodpisovou smlouvu iiplan

01. 01. 2018

Redakce IBIS InGold

1. ledna 2018, Praha - Společnost IBIS InGold®, a. s. inovuje své spoření do zlata.
Od 1. ledna 2018 je iiplan® - inteligentní investiční plán sjednáván na základě bezpodpisové smlouvy. Společnost sleduje potřeby a požadavky svých partnerů i klientů a svoji nabídku modernizuje a přizpůsobuje trendům doby.

K moderním trendům bezpodpisové smlouvy určitě patří. Na základě komunikace mezi klientem a prodejcem je připraven návrh smlouvy. Ten je následně společně s předsmluvními informacemi a platebními údaji zaslán klientovi do jeho e-mailové schránky, kde si může veškerou dokumentaci zkontrolovat a prostudovat. Svůj souhlas s podmínkami klient vyjádří zasláním potvrzovací platby, čímž je smlouva sjednaná a účinná.
 
„IBIS InGold® opouští prehistorické postupy sjednávání smluv. Už žádné hory papírů, spousty tiskopisů, žádný tisk. Poradce připraví s klientem návrh smlouvy. K tomu může využít i moderní technologie a jednání může proběhnout i na dálku. Podpis nahradí první potvrzovací platba. Obchod již nebude omezován místem pobytu poradce nebo klienta. Klienta poradce odservisuje třeba i z prázdninového pobytu :-),“ představuje novinku předseda představenstva společnosti IBIS InGold® Libor Kochda.
 
Zavedením bezpodpisové smlouvy dochází k výraznému zjednodušení procesu uzavírání smluv iiplan®. Obchodní partneři nebudou zatěžováni držením skladových zásob tiskopisů, odpadá i tisk uzavřených smluv, což se projeví v úspoře jejich nákladů. Smlouvu bude mít klient ve své e-mailové schránce, kdykoli ji však najde i na svém zákaznickém účtu v obchodě DoZlata.

 

IBIS InGold®, a. s.

IBIS InGold® je předním obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Společnost byla založena v roce 1998, na trhu působí 20 let a prodej investičních cenných kovů se stal postupně její hlavní činností. Svým zákazníkům dodává pouze prestižní investiční slitky a mince z oficiálních zdrojů. Společnost prošla náročným systémem certifikace ve švýcarské rafinérii PAMP® a stala se jejím oficiálním distributorem. Jako jedna z mála společností na evropském trhu obdržela od rafinérie licenci pro on-line prodej, pro prodej konečným zákazníkům i pro prodej velkoobchodním partnerům. Investiční slitky a mince zákazníkům předává fyzicky. Nosnou filosofií je přesvědčení, že jen zlato a stříbro, které má klient ve svých vlastních rukách, má smysl a je skutečným bezpečným přístavem.

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit