Nejvýhodnější ceny zlata od společnosti IBIS InGold

Nejvýhodnější ceny zlata od společnosti IBIS InGold

27. 03. 2019
IBIS InGold

27. března 2019, Praha - Leader ve spoření do zlata na evropském trhu, společnost IBIS InGold®, nyní rozšiřuje svůj sortiment a do nabídky produktu iiplan®, chytrého a dostupného nástroje pro spoření do zlata, přidává investiční zlaté slitky o hmotnosti 500 a 1 000 gramů. 

Inteligentní investiční plán je unikátním produktem, který s sebou nese řadu výhod a zákazníkům nabízí zajímavé možnosti při nákupu investičních cenných kovů. Jednou z nich je využití snižující se nákupní ceny jednoho gramu zlata s tím, jak roste hmotnost jednotlivých slitků. Jinými slovy: čím větší slitek si klient pořídí, tím méně peněz dá za gram drahého kovu. Gram zlata ve spoření iiplan® na 1 000gramový investiční zlatý slitek je možné pořídit za cenu o 35 % nižší v porovnání s nákupní cenou 1gramového investičního zlatého slitku.  
 
„Spoření do zlata, iiplan®, umožňuje zákazníkům nakoupit větší investiční slitky, než které by si mohli dovolit v případě jednorázového nákupu. Místo toho, aby si vybírali slitky podle dostupné hotovosti, kterou mají, mohou spořit na slitky podstatně vyšší gramáže, a tím nakupovat výhodněji,“ vysvětluje Mgr. Libor Křapka výkonný ředitel IBIS InGold®. „Nyní mohou naši zákazníci spořit až na 1 000gramový slitek, kde tento efekt nižší gramové ceny využijí maximálně,“ doplňuje. 
 
Investiční kovy představují bezpečné aktivum, které prosperuje v době ekonomického vrcholu a v dobách krizí funguje jako bezpečný přístav chránící finance a ostatní majetky investora. Cena zlata totiž nepodléhá inflaci a v obdobích nejistoty a krizí roste. Proto drtivá většina ekonomů doporučuje při tvorbě rezerv zařadit investiční zlato vedle finančních spořících produktů a investic. 
 
 

Pro více informací kontaktujte:   


Martina Lindušková

+420 777 741 442
 

 
 
O IBIS InGold®, a. s. 
 
Společnost IBIS InGold® je předním obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Na trhu působí přes 20 let. V rámci Evropy se stal leaderem v poskytování spoření do zlata a stříbra. Jednoduché a flexibilní spoření pod značkou iiplan® s výší splátek již od 100 Kč měsíčně poskytuje široké veřejnosti.
 
Společnost je přímo napojena na švýcarskou rafinérii PAMP®. Díky tomu může IBIS InGold® poskytnout zákazníkům ten nejlepší servis jak při nákupu, tak při zpětném prodeji zakoupených investičních kovů. Další výhodou je unikátní možnost ověřování původu a pravosti investičního zlata technologií VERISCAN™.
 
Společnost zákazníkům garantuje, že jsou prvními držiteli zakoupených investičních slitků a mincí. Dále jim zaručuje, že investiční mince i slitky, které prodává, také vykoupí. Peněžní prostředky jsou poukazovány na účet klienta do 48 hodin od potvrzení závazné výkupní ceny. K výkupní ceně kovu navíc poskytuje výkupní prémie. U spoření mohou klienti využít i bezplatné uložení svých slitků a mincí.
 
IBIS InGold® je prověřen již více jak 30 000 zákazníky.

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit