Nová posila týmu IBIS InGold

Nová posila týmu IBIS InGold

01. 02. 2015
IBIS InGold

Tisková zpráva, Praha 1. 2. 2015 – Dne 1. 2. 2015 se rozšiřuje tým pracovníků předního obchodníka s investičním zlatem a stříbrem společnosti IBIS InGold® o obchodního ředitele Ing. Filipa Horáčka, Ph.D.

Do společnosti IBIS InGold přichází z velkých a silných finančních institucí působících na českém trhu. Své pracovní zkušenosti totiž sbíral v pojišťovně Allianz a v Penzijním fondu České pojišťovny, kde se věnoval oblastem důchodové reformy a korporátnímu obchodu ve spolupráci zejména s externími partnery. 


Na své nové pozici bude zajišťovat péči o významné a klíčové obchodní partnery společnosti, bude mít na starost posílení obchodních aktivit na Slovensku i další expanzi v České republice.
 

Filip Horáček vystudoval ekonomickou fakultu Mendelovy univerzity v Brně, kde v roce 2013 získal doktorát z ekonomie, která je zároveň i jeho koníčkem.


A jak popisuje svá očekávání a vize obchodní ředitel IBIS InGold® „Na spolupráci pod hlavičkou IBIS INGOLD® se velice těším. V investování do cenných kovů, zejména ve zlatě, vidím velký potenciál.  Jde o velice jednoduchý a kvalitní produkt, jehož význam v portfoliu každé rodiny je nesporný. Další podstatnou výhodou zlata z obchodního pohledu je jeho snadná distribuce. K prodeji zlata, díky jeho vhodnosti pro každého klienta, nejsou třeba žádné zkoušky a licence. Trochu mi to připomíná situaci v roce 1994, kdy se začalo prodávat penzijní připojištění. Šlo o jednoduchý, kvalitní a snadno prodejný produkt, který se začal téměř okamžitě masivně prodávat. Za první rok si penzi sjednalo milion klientů. Tato hodnota se za dalších 18 let existence penzijního připojištění již nikdy nepodařila překonat. Pokud se podíváme na růst zlata v poslední době a dění kolem nás, mám pocit, že stojíme na prahu podobně velké příležitosti….“
 


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit