Obchodník s cennými kovy IBIS InGold, a. s. a společnost BONNET.CZ spol. s r. o. zahajují spolupráci

Obchodník s cennými kovy IBIS InGold, a. s. a společnost BONNET.CZ spol. s r. o. zahajují spolupráci

07. 08. 2014
IBIS InGold

7. srpna 2014, Praha - Přední česká brokerská společnost Bonnet.cz spol. s r. o. rozšiřuje svoji produktovou nabídku. Od měsíce srpna 2014 mohou klienti prostřednictvím poradců této společnosti realizovat i investice do cenných kovů. Partnerem společnosti Bonnet.cz v této oblasti se stal obchodník s cennými kovy - IBIS InGold®, a. s.

Společnost IBIS InGold® se specializuje na prodej investičních slitků a mincí předních světových rafinérií. Vedle jednorázových nákupů umožňuje svým zákazníkům investiční slitky nakupovat postupně prostřednictvím inteligentního investičního plánu - iiplan®. Budovat si rezervu v reálném majetku je tak možné skutečně od velmi nízkých a dostupných částek.

„Zlato doprovází lidstvo již po celá tisíciletí a ukázalo své přednosti. Jsem přesvědčen, že patří do každého rodinného portfolia. Rozhodně není historickou relikvií. Má svoji cenu i v dnešní „elektronické“ době. Vyvažuje a doplňuje ostatní investice.“, doplňuje Libor Kochrda, předseda představenstva společnosti IBIS InGold®.

„Již delší dobu od našich poradců registrujeme zvýšený zájem o alternativní investice do fyzických aktiv. Renomovaný obchodník s cennými kovy IBIS InGold® nám pomohl rozšířit portfolio investičních produktů i v této oblasti“, konstatuje Petr Novotný, odborný garant investičních produktů Bonnet.cz.

Poradci Bonnet.cz tak mohou svým klientům nabídnout například investičních slitky švýcarské rafinerie PAMP SA z ryzího zlata a stříbra.

 

O Bonnet.cz
Bonnet.cz spol. s r. o. je stabilní, profesionální a nezávislá brokerská společnost, poskytující komplexní metodickou, technologickou a produktovou podporu makléřským společnostem a samostatným finančním poradcům. Bonnet.cz vznikl v roce 2010, aktuálně zastřešuje více než 1 500 finančních poradců a od svého počátku zaznamenává téměř 100% meziroční růst v produkci. V roce 2014 se spojil se společností Chytrý Honza a vznikl tak subjekt, který svou obchodní silou přímo konkuruje nejsilnějším hráčům na trhu.

O IBIS InGold®
Respektovaný obchodník se zlatem a stříbrem. Společnost byla založena v roce 1998, na trhu působí déle než 15 let a prodej investičních cenných kovů se stal postupně její hlavní činností. Svým zákazníkům dodává pouze prestižní investiční mince a slitky z oficiálních zdrojů a garantuje jim jejich prvodržitelství. Investiční slitky a mince zákazníkům předává fyzicky. Nosnou filosofií je přesvědčení, že jen zlato a stříbro, které má klient ve svých vlastních rukách, má smysl a je skutečným bezpečným přístavem.


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit