Obchodník s cennými kovy IBIS InGold, a. s. zahajuje spolupráci se společností ZFP akademie, a. s.

Obchodník s cennými kovy IBIS InGold, a. s. zahajuje spolupráci se společností ZFP akademie, a. s.

01. 09. 2013
IBIS InGold

1. září 2013, Praha - Renomovaný obchodník s cennými kovy IBIS InGold®, a. s. navázal spolupráci s další přední českou společností, která se zaměřuje především na zprostředkování finančních produktů pro dlouhodobé spoření a tvorbu finančních rezerv. Společnost  ZFP akademie, a. s. rozšiřuje portfolio svých služeb o možnost investic do investičních cenných kovů.

IBIS InGold® je společnost specializující se na investice do vzácných kovů. Zákazníkům nabízí nejen možnost jednorázového nákupu, ale i postupný nákup cenných kovů - inteligentní investiční plán - iiplan®. Investice do slitků prostřednictvím iiplanu® je formou střednědobého až dlouhodobého spoření, které lze realizovat již od velmi nízkých částek a mělo by být součástí každého portfolia.

Společnost ZFP akademie od tohoto okamžiku může svým klientům vedle finančních produktů zprostředkovat také spoření ve zlatě či jednorázové nákupy investičního zlata.

„Zlato si po staletí udržuje svoji kupní sílu a přitom je velmi likvidní. Proto je vhodné, aby tvořilo část majetku, který si  klienti vytváří  jako zajištění do budoucna. V dnešní době je velmi důležitá diverzifikace spoření, nesázet vše pouze na jednu kartu a prostřednictvím iiplanu® jsou cenné kovy dostupné všem střadatelům.“, doplňuje Libor Kochrda, předseda představenstva společnosti IBIS InGold®.

 

O ZFP akademii

Společnost ZFP akademie, a. s. patří k největším zprostředkovatelským společnostem na tuzemském trhu. Byla založena v roce 2002 a prakticky působí v oblasti finančního vzdělávání dospělých a na trhu zprostředkování financí je od 1. ledna 2003, kdy ideově i prakticky navazuje na společnost Z F P, s. r. o. založenou manželi Poliakovými v dubnu 1995. Za 18 let činnost prošlo vzdělávacími semináři firmy na 240 tisíc občanů v České i Slovenské republice. Společnost historicky zprostředkovala přes 3 milióny smluv. Základní kapitál je výhradně z českých zdrojů a jeho výše činí 88 miliónů Kč. Roční obraty společnosti za období posledních 5 let se pohybují ve výši přes 1 miliardu Kč.


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit