Odsuzujeme ruský útok na Ukrajinu

Odsuzujeme ruský útok na Ukrajinu

28. 02. 2022
IBIS InGold

Společnost IBIS InGold jednoznačně odsuzuje ruský útok na Ukrajinu. Stojíme v tomto konfliktu plně za Ukrajinou a vůči Rusku jsme se rozhodli učinit ty kroky, které učinit můžeme.

V historii naší společnosti jsme nikdy cenné kovy vyrobené či certifikované ruskou společností nenakupovali ani do Ruska nedodávali. Útok, který Ruská federace vůči prozápadní Ukrajině podnikla, nás utvrdil v tom, že s ruskou stranou nebudeme žádným způsobem kooperovat ani v budoucnu.

Tento náš postoj prezentujeme také na našich webových stránkách. Připojili jsme se k iniciativě Nesouhlasíme s agresí Ruské federace vůči Ukrajině. Případným ruským návštěvníkům je přístup na web dočasně zablokován a zobrazí se jim naše nesouhlasné stanovisko s ruskou agresí vůči Ukrajině.

Věříme, že náš názor sdílíte a Ukrajinu podpoříte tak, jak můžete.

 

Pro více informací kontaktujte:   


Mgr. Libor Křapka

+420 722 444 648
 

 
 
O IBIS InGold, a. s.
 

Společnost IBIS InGold je předním obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Na trhu působí přes 20 let. V rámci Evropy se stal leaderem v poskytování spoření do zlata a stříbra.

IBIS InGold je oficiálním autorizovaným obchodním partnerem švýcarské rafinérie PAMP i britské královské mincovny The Royal Mint. Je jedinou společností, která je přímým obchodním partnerem nejprestižnější evropské rafinérie a současně nejprestižnější evropské mincovny. Souběžným přímým obchodním zastoupením rafinérie PAMP a mincovny The Royal Mint se nemůže pochlubit žádná jiná společnost.


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit