Pozastavení výroby v rafinérii PAMP

Pozastavení výroby v rafinérii PAMP

23. 03. 2020
IBIS InGold

Rafinérie PAMP dnes oznámila, že v návaznosti na rozhodnutí švýcarského kantonu Ticino pozastavuje výrobu.

23. březen 2020, Praha - Dnes jsme byli informováni naší partnerskou rafinérií PAMP, že švýcarský kanton Ticino, kde se PAMP nachází, vyhlásil „mimořádnou situaci“ a rozhodl s okamžitou platností o uzavření všech výrobních závodů. Výjimkou, na které se opatření nevztahuje, jsou životně důležité provozy.

Provozy jsou uzavřeny do 29. 3. 2020, ale s vysokou pravděpodobností bude toto nařízení prodlouženo. Důvodem je eskalace problémů s virovým onemocněním COVID-19 a především snaha o ochranu zdraví zaměstnanců a obyvatel regionu Ticino, který bezprostředně sousedí s nejvíce postiženou italskou Lombardií.

Na základě tohoto sdělení rafinérie, jsme se rozhodli, že krátkodobě zastavíme přijímání jednorázových objednávek investičních kovů. Sjednávání nových spořicích smluv iiplan® je nadále bez omezení, pouze u těchto smluv odkládáme expedici dospořených slitků a mincí po dobu výluky výroby v rafinérii. Výše uvedená opatření vstupují v platnost dnem 23. 3. 2020.

 

Pro více informací kontaktujte:   


Zákaznická linka

+420 568 408 088
 

 
 
O IBIS InGold®, a. s. 
 
Společnost IBIS InGold® je předním obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Na trhu působí přes 20 let. V rámci Evropy se stal leaderem v poskytování spoření do zlata a stříbra. Jednoduché a flexibilní spoření pod značkou iiplan® s výší splátek již od 100 Kč měsíčně poskytuje široké veřejnosti.

Společnost je přímo napojena na švýcarskou rafinérii PAMP. Díky tomu může IBIS InGold® poskytnout zákazníkům ten nejlepší servis jak při nákupu, tak při zpětném prodeji zakoupených investičních kovů. Další výhodou je unikátní možnost ověřování původu a pravosti investičního zlata technologií VERISCAN™.

Zákazníkům garantuje, že jsou prvními držiteli zakoupených investičních slitků a mincí a zaručuje jim, že investiční mince i slitky, které prodává, také vykoupí. Peněžní prostředky jsou poukazovány na účet klienta do 48 hodin od potvrzení závazné výkupní ceny. K výkupní ceně kovu navíc poskytuje výkupní prémie.

U spoření mohou klienti využít i bezplatné uložení svých slitků a mincí. IBIS InGold® je prověřen již více jak 35 000 zákazníky.

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit