Společnosti IBIS InGold a Kapitol zahajují spolupráci

Společnosti IBIS InGold a Kapitol zahajují spolupráci

15. 05. 2016
IBIS InGold

1. května 2016, Praha - Investiční zlato našlo své místo i v produktové nabídce společnosti Kapitol pojišťovací a finanční poradenství, a. s. Obchodním partnerem v této oblasti se stává uznávaný obchodník s cennými kovy - společnost IBIS InGold®, a. s. 

Společnost IBIS InGold® se specializuje na prodej investičních slitků a mincí předních světových rafinérií. Vedle jednorázových nákupů nabízí svým zákazníkům prostřednictvím inteligentního investičního plánu (iiplan®) i nákupy postupné. Tento moderní a flexibilní plán umožňuje pořízení investičního zlata přizpůsobit požadavkům a možnostem zákazníka a kombinuje výhody pravidelného spoření s výhodami vlastnictví zlata. 
 
Společnost Kapitol  nabízí komplexní finanční služby složené z těch nejkvalitnějších produktů. Během své existence si vybudoval široké zázemí a díky zkušenostem i volbě partnerů si získal pevné místo mezi poradenskými společnostmi. Prioritou je vysoká profesionalita, sledování nejnovějších trendů na trhu a výběr nejlepších a nejvýhodnějších produktů pro klienty.
 
„Pro spolupráci se společností IBIS InGold jsme se rozhodli z několika důvodů. Fyzické zlato z ověřených zdrojů chápeme jako tradiční investiční nástroj, který poskytuje uchování hodnoty v době politické a ekonomické nestability. Doplnili jsme tak nabídku zejména pro naše bonitní klienty, v jejichž investičním portfoliu má investiční zlato své opodstatnění. Samozřejmě tím reagujeme i na v posledních letech viditelně rostoucí poptávku trhu po tomto druhu investic“, řekl ke spolupráci obchodní ředitel a člen představenstva Kapitolu Jiří Klaban.
 
„Zlato doprovází lidstvo již po celá tisíciletí a svoji hodnotu a význam mnohokrát potvrdilo. Patří ale i do dnešních majetkových portfolií. Stabilizuje je v době inflace, ale i v době deflace. Reálným příkladem je aktuální situace na trhu. Úroky na  bankovních produktech jsou téměř na nule, mnohé dluhopisy mají mínusové úroky. Cena investičního zlata vyjádřená v českých korunách od 1. 1. 2016 vzrostla o 13 %.  Správně sestavené a vyvážené portfolio pomůže klientům bezpečně dosáhnout záměrů a cílů, které si při zahájení spoření nastavili“, doplňuje Libor Kochrda, předseda představenstva společnosti IBIS InGold®.
 
 
O KAPITOLu pojišťovací a finanční poradenství, a. s.
 
KAPITOL je společnost s dlouholetou historií ve svém oboru. Patří do významné finanční skupiny Vienna Insurance Group (VIG).  Stejně jako Kapitol, patří do VIG také nejvýznamnější společnosti rakouského a českého trhu, jako jsou Wiener Städtische a Kooperativa. Právě tyto dvě společnosti jsou akcionáři KAPITOLu (Kooperativa drží 70 % akcií, zbývajících 30 % vlastní Wiener Städtische). Díky exkluzivní spolupráci s pojišťovací skupinou VIG, s finanční skupinou České spořitelny a s dalšími partnery si zajistil zcela unikátní postavení na trhu finančního poradenství. K dispozici má úplné, vyvážené a vysoce kvalitní portfolio produktů, které ve spolupráci s partnery trvale inovuje.
 
 
O IBIS InGold®, a. s. 
 
IBIS InGold® je předním obchodníkem se zlatem a stříbrem. Společnost byla založena v roce 1998, na trhu působí 18 let a prodej investičních cenných kovů se stal postupně její hlavní činností. Svým zákazníkům dodává pouze prestižní investiční mince a slitky z oficiálních zdrojů. Je přímým obchodním partnerem švýcarské rafinerie PAMP SA, s maloobchodní i velkoobchodní licencí. Investiční slitky a mince zákazníkům předává fyzicky. Nosnou filosofií je přesvědčení, že jen zlato a stříbro, které má klient ve svých vlastních rukách, má smysl a je skutečným bezpečným přístavem.

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit