Stříbrné slitky Britannia 100 oz (3,11 kg) v nabídce IBIS InGold

Stříbrné slitky Britannia 100 oz (3,11 kg) v nabídce IBIS InGold

14. 07. 2022
IBIS InGold

Společnost IBIS InGold nabízí od dnešního dne svým zákazníkům stříbrné investiční slitky Britannia o hmotnosti 100 oz. Je to další z produktů prestižní a světově známé mincovny The Royal Mint, jejímž oficiálním partnerem IBIS InGold je.

„Naši zákazníci vyhledávají bezpečný nákup cenných kovů. To jim IBIS InGold nabízí a garantuje, že jsou prvními vlastníky nakoupených slitků a mincí. Za stejně důležité považujeme i to, aby měli širší výběr, a svůj majetek v cenných kovech mohli optimalizovat také výběrem vhodných gramáží, které budou odpovídat jejich potřebám a možnostem,“ vysvětluje další rozšíření nabídky společnosti její marketingový ředitel Petr Špičák.

Na lícní straně slitku je vyražena postava ženy, půvabné a vznešené válečnice Britannia, která britský národ provází už téměř 2 000 let. Nové ikonické ztvárnění Britannie je autorským dílem Jodyho Clarka. Stříbrné investiční slitky jsou zpracovávané v ryzosti 999 a jsou baleny v plastové fólii.

 

Pro více informací kontaktujte:   


Petr Špičák

+420 777 741 440
 

 
 
O IBIS InGold, a. s. 
 

Společnost IBIS InGold je předním obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Na trhu působí přes 20 let. V rámci Evropy se stal leaderem v poskytování spoření do zlata a stříbra. Jednoduché a flexibilní spoření pod značkou iiplan® a iiplanGold® s výší splátek již od 100 Kč měsíčně poskytuje široké veřejnosti.

IBIS InGold je oficiálním autorizovaným obchodním partnerem švýcarské rafinérie PAMP i britské královské mincovny The Royal Mint. Je jedinou společností, která je přímým obchodním partnerem nejprestižnější evropské rafinérie a současně nejprestižnější evropské mincovny. Souběžným přímým obchodním zastoupením rafinérie PAMP a mincovny The Royal Mint se nemůže pochlubit žádná jiná společnost.

Díky tomu může IBIS InGold poskytnout zákazníkům ten nejlepší servis jak při nákupu, tak při zpětném prodeji zakoupených investičních kovů. Další výhodou je unikátní možnost ověřování původu a pravosti investičního zlata technologií VERISCAN™.

Zákazníkům garantuje, že jsou prvními držiteli zakoupených investičních slitků a mincí a zaručuje jim, že investiční mince i slitky, které prodává, také vykoupí. Peněžní prostředky jsou poukazovány na účet klienta do 48 hodin od potvrzení závazné výkupní ceny. K výkupní ceně kovu navíc poskytuje výkupní prémie.

IBIS InGold je prověřen již více jak 60 000 zákazníky.


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit